Kvalitets- og produksjonssikring

Download pdfSODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S er en virksomhet som spesialiserer seg innen handel med fjærer. Vi tilbyr rask levering fra dag til dag fra Danmarks største fjærlager. Vi tilbyr dessuten å løse oppgaver med spesialfjærer. Sodemann Industrifjedre A/S leverer kun fjærer fra produksjoner som holder svært høy standard. Fabrikkene vi samarbeider med, har alle produksjons- og måleanlegg som tilfredsstiller dagens høye krav til kvalitet. De bruker kun sertifisert tråd av beste kvalitet. Overholdelse av disse kravene er en tilstrekkelig garanti for den tekniske kvaliteten.

I katalogen vår finner du informasjon vedrørende DIN-normer og Werkstoff-nr. EN-normer med mer ved de forskjellige varegruppene. Det er vanligvis ikke behov for spesiell spesifikasjon av de enkelte standardfjærleveransene. Dersom du ved bestilling av spesialfjærer ønsker målingsrapporter eller kopi av sertifikat fra trådleverandøren, kan dette leveres med bestillingen. Ved bestilling skal det defineres hvilken informasjon som ønskes.

Alle varene som Sodemann Industrifjedre A/S leverer, har sitt eget varenummer og all informasjon er registrert på data. Alle tegninger, bilder og data er sikret med komplett sikkerhetskopi, både internt og eksternt.

Øvrige krav til kvalitet hos oss, slik som rask levering, leveringssikkerhet, "Just in Time"-levering, priser og service osv., blir imøtekommet med rettidig innsikt og teknologi på områdene bestillings- og lagerstyring, økonomi og administrasjon osv. I tillegg opprettholder vi som dyktige medarbeidere innen en bestemt nisjevirksomhet, et personlig ansvar i alle ledd.

Sodemann Industrifjedre A/S vil forbli den foretrukne og beste leverandøren av standardfjærer. Derfor gjennomfører Sodemann Industrifjedre A/S kontinuerlige forbedringer og optimaliseringer som hele tiden sikrer at vi opprettholder høye interne standarder. Sodemann Industrifjedre A/S imøteser gjerne all konstruktiv kritikk, slik at vi i dialog med kundene alltid er i stand til å oppfylle så mange eksterne krav fra våre kunder som mulig.

Internet Explorer inkompatibilitet

Dette nettstedet fungerer dessverre ikke bra med Internet Explorer. Vi anbefaler å bruke en av følgende gratis nettlesere:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.