Om Sodemann

SODEMANN FJÆR (SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S) har alt innen fjærer, og vi har spesialisert oss på standardfjærer.

Firmaet startet opp i 1989, og vi har kontinuerlig styrket vår posisjon på det danske markedet for standard- og spesialfjærer.

Et av Europas største lagerutvalg av fjærer klare til å bli sendt.

Du kan med fordel bruke våre fjærer i konstruksjonen av nye produkter, til ordreproduksjon, reparasjoner eller "Just in time".

Standardfjærer fra lager sparer deg for tid og penger ved forsøk. Hos oss er du ikke forpliktet til å kjøpe større mengder enn du faktisk har bruk for. Bestill kun til faktisk forbruk og spar lagerkostnader!

Alle våre fjærer lagerføres med et unikt lagernummer samt alle nødvendige tekniske opplysninger. På denne måten kan vi gi deg den riktige fjæren med samme gode kvalitet hver gang.

Vi skaffer gjerne fjærer produsert etter dine egne tegninger og ønsker, og vi veileder deg gjerne om bruk av fjærer og er behjelpelige med beregninger. Fjærene fremstilles i beste sertifiserte trådkvalitet, og fjærene produseres i henhold til forskrifter som sikrer høy kvalitet.

Målet vårt er å yte rask og god service, og vi legger stor vekt på å gi deg en profesjonell, seriøs og personlig kundebehandling. Det er kun på denne måten at vi fortsatt kan være den foretrukne leverandøren av standardfjærer til industri og håndverk. Du må gjerne ringe 0045 86 72 00 99 hvis du har spørsmål.

Ved akutt behov utenfor arbeidstiden kan du treffe en medarbeider på tlf. 0045 86 72 00 99 eller Jørgen Sodemann på tlf. 0045 20 11 63 03.

Internet Explorer inkompatibilitet

Dette nettstedet fungerer dessverre ikke bra med Internet Explorer. Vi anbefaler å bruke en av følgende gratis nettlesere:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.