Chat with us, powered by LiveChat

Frakt

UPS-forsendelser

Vi sender til hele verden med UPS. Vi tilber to forskjellige tjenester, Standard og Express Saver, Standard er den billigste, men også den som tar lengst tid. Er tid viktig for deg, kan du med fordel sende med Express Saver. Det er hurtigere og ved et lavt antall kilo ikke så mye dyrere enn Standard.

I enkelte land er det ikke mulig å tilby begge tjenester. Du kan se mulighetene i butikkprosedyren når du har valgt land.

Når vi sender med UPS, vil du motta en e-post med et sporingsnummer som du kan bruke til å spore pakken din. Hvis du mister nummeret, kan du alltid kontakte oss og få det opplyst på nytt.

Leveringstiden avhenger av postnummeret ditt. Kontakt oss for nøyaktig informasjon eller se ca. antall dager i tabellen.

UPS-forsendelser kan bestilles inntil kl. 15.45 alle hverdager.


Toll og MVA

Vi sender med UPS til Norge. Varer afsendes fra vores lager i Danmark. Varer som sendes ut av EU, selges eksklusive MVA, men kan bli pålagt importavgifter, toll og MVA som oppkreves når forsendelsen ankommer til ditt land. Rådfør deg eventuelt med lokale tollmyndigheter for å få opplysninger om omfanget av avgiftene.

PLEASE NOTE
Due to Covid-19, delays are expected on all types of shipping, including express shipping, to some areas.


Noen spørsmål?

Har du spørsmål, vennligst kontakt oss.

no
Norge

UPS Standard
4-8 virkedager
Opp til
Firma
Privat
1 kg
166 NOK
207 NOK
2 kg
166 NOK
207 NOK
3 kg
178 NOK
222 NOK
4 kg
178 NOK
222 NOK
UPS Express Saver
1-2 virkedager
Opp til
Firma
Privat
1 kg
219 NOK
274 NOK
2 kg
277 NOK
346 NOK
3 kg
379 NOK
473 NOK
4 kg
416 NOK
521 NOK

Internet Explorer inkompatibilitet

Dette nettstedet fungerer dessverre ikke bra med Internet Explorer. Vi anbefaler å bruke en av følgende gratis nettlesere:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.