Chat with us, powered by LiveChat

Bruk og oppbevaring av personlige data

Opplysninger som oppgis i forbindelse med kjøp fra nettbutikken, behandles i overensstemmelse med gjeldende dansk lovgivning.

Når du bruker nettbutikken registrerer vårt system følgende: Sider du har sett på og når, hvilken nettleser du bruker samt hvilken IP-adresse du har. I tillegg til dette benyttes det informasjonskapsler til å samle inn opplysninger til statistiske formål for å måle trafikken i nettbutikken. Sodemann Industrifjedre A/S kan ikke identifisere deg på bakgrunn av disse opplysningene. Sodemann Industrifjedre A/S samler inn og lagrer disse opplysninger kun for å analysere og dermed optimere nettbutikken.

For å gjennomføre en bestilling er det nødvendig å lagre visse data. Disse dataene omfatter bl.a. navn, adresser, e-post og varedata. Foretar du kjøp med kredittkort, lagres ikke kredittkortopplysningene. Sodemann Industrifjedre A/S ser ikke disse dataene, ettersom all informasjon blir sendt kryptert direkte til en godkjent betalingsgateway.

All informasjon og alle kundeopplysninger og bestillinger blir behandlet strengt fortrolig. Sodemann Industrifjedre A/S vil aldri videreformidle noen form for data til tredjepart.

Ønsker du innsikt i dine opplysninger, kan du gjerne skrive til Sodemann Industrifjedre A/S på [email protected]

GDPR

Se fullstendig utgave av våre GDPR-retningslinjer her

Internet Explorer inkompatibilitet

Dette nettstedet fungerer dessverre ikke bra med Internet Explorer. Vi anbefaler å bruke en av følgende gratis nettlesere:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.