Nytt nettsted

Kjære kunde
Våre kunder har gjennom årene hatt mye glede av hjemmesiden og nettbutikken vår, men den trengte en oppdatering. Derfor er vi glade for å kunne fortelle at vi nå har lansert en ny og mer moderne hjemmeside! Adressen er den samme, tabellene ligner stort sett seg selv, men vi har lagt til en rekke nye funksjoner som vi håper og tror du vil sette pris på:
Kundeinnlogging:
Heretter får du din egen personlige konto. Du må derfor logge deg inn med e-postadresse og passord. Hvis du glemmer passordet, er det ingen grunn til panikk, for da hjelper vi deg.
Tidligere ordrer:
Takket være det nye innloggingssystemet kan vi nå også vise ordrer du allerede har lagt inn. Med et par klikk kan du etterbestille eller få utskrevet en faktura eller følgeseddel hvis du trenger dette.
Sammenlign produkter og sett dem på ønskelisten:
Hvis du har behov for å sammenligne noen produkter, er dette også mulig på den nye hjemmesiden. I tillegg kan du lagre dem til senere ved å sette dem opp på en ønskeliste. Du kan også sende ønskelisten til en kollega via e-post.
Bedre sortering:
Våre glidebrytere er pusset opp og er nå mer brukervennlige. I tillegg kan du velge hvilken dimensjon du vil sortere etter og om den minste eller største verdien skal stå øverst.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår nye side og håper du blir like fornøyd med den som vi selv er. Vi er svært glade for tilbakemeldinger, både ris og ros.
Contact us!
Contact us on phone: +45 8672 0099 or per e-mail: lkm@fjedre.dk
Copyright © 2018 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.