Fjedre.dk Fjaer.net Fjadrar.se Jouset.com Industriele-veren.nl Molle-industriali.it sodemann-pruziny.sk
Industrial-springs.com Ressorts-sodemann.fr Sodemann-gasfedern.de Sodemann-sprezyny.pl Muelles-industriales.es sodemann-pruziny.cz sodemann-rugok.hu
 
sodemann-springs.us sodemann-springs.us

Sodemann Industrifjedre A/S

SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S har alt innen fjærer, og vi har spesialisert oss på standardfjærer.

Firmaet startet opp i 1989, og vi har kontinuerlig styrket vår posisjon på det danske markedet for standard- og spesialfjærer.
 

Vi har Danmarks største utvalg av fjærer på lager og leverer normalt på 1 - 4 dager.

Du kan med fordel bruke våre fjærer i konstruksjonen av nye produkter, til ordreproduksjon, reparasjoner eller "Just in time".

Standardfjærer fra lager sparer deg for tid og penger ved forsøk. Hos oss er du ikke forpliktet til å kjøpe større mengder enn du faktisk har bruk for. Bestill kun til faktisk forbruk og spar lagerkostnader!
 

Alle våre fjærer lagerføres med et unikt lagernummer samt alle nødvendige tekniske opplysninger. På denne måten kan vi gi deg den riktige fjæren med samme gode kvalitet hver gang.
 

Vi skaffer gjerne fjærer produsert etter dine egne tegninger og ønsker, og vi veileder deg gjerne om bruk av fjærer og er behjelpelige med beregninger. Fjærene fremstilles i beste sertifiserte trådkvalitet, og fjærene produseres i henhold til forskrifter som sikrer høy kvalitet.

firmainfo_no_2010


Målet vårt er å yte rask og god service, og vi legger stor vekt på å gi deg en profesjonell, seriøs og personlig kundebehandling. Det er kun på denne måten at vi fortsatt kan være den foretrukne leverandøren av standardfjærer til industri og håndverk. Du må gjerne ringe +4586720099 hvis du har spørsmål.

Vi har åpent mandag - torsdag kl. 08.00 til 16.30 og fredag kl. 08.00 til 15.30.

Ved akutt behov utenfor arbeidstiden kan du treffe en medarbeider på tlf. +4586720099 eller Jørgen Sodemann på tlf. +4520116303.

 

0

Tel: +4586720099

Vi sitter klar ved telefonen for å hjelpe deg.
Mandag - torsdag: 08.00 - 16.30
Fredag: 08.00 - 15.30


Gå til kontakt siden

 

Skriv til oss!
Hvis du har spørsmål, kan du ta kontakt med oss ved hjelp av dette skjemaet, eller du kan sende en e-post til oss på
sif@fjedre.dk


Vi tar kontakt så raskt som mulig!

 

Opplysninger om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler.

Ved videre bruk av nettsiden, gir du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

Les mer her …