Fjedre.dk Fjaer.net Fjadrar.se Jouset.com Industriele-veren.nl Molle-industriali.it sodemann-pruziny.sk
Industrial-springs.com Ressorts-sodemann.fr Sodemann-gasfedern.de Sodemann-sprezyny.pl Muelles-industriales.es sodemann-pruziny.cz sodemann-rugok.hu
 
sodemann-springs.us sodemann-springs.us

Bruk og oppbevaring av personlige data

Opplysninger som oppgis i forbindelse med kjøp fra nettbutikken, behandles i overensstemmelse med gjeldende dansk lovgivning.

Når du bruker nettbutikken registrerer vårt system følgende: Sider du har sett på og når, hvilken nettleser du bruker samt hvilken IP-adresse du har. I tillegg til dette benyttes det informasjonskapsler til å samle inn opplysninger til statistiske formål for å måle trafikken i nettbutikken. Sodemann Industrifjedre A/S kan ikke identifisere deg på bakgrunn av disse opplysningene. Sodemann Industrifjedre A/S samler inn og lagrer disse opplysninger kun for å analysere og dermed optimere nettbutikken.

For å gjennomføre en bestilling er det nødvendig å lagre visse data. Disse dataene omfatter bl.a. navn, adresser, e-post og varedata. Foretar du kjøp med kredittkort, lagres ikke kredittkortopplysningene. Sodemann Industrifjedre A/S ser ikke disse dataene, ettersom all informasjon blir sendt kryptert direkte til en godkjent betalingsgateway.

All informasjon og alle kundeopplysninger og bestillinger blir behandlet strengt fortrolig. Sodemann Industrifjedre A/S vil aldri videreformidle noen form for data til tredjepart.

Ønsker du innsikt i dine opplysninger, kan du gjerne skrive til Sodemann Industrifjedre A/S på sif@fjedre.dk

0

Tel: +4586720099

Vi sitter klar ved telefonen for å hjelpe deg.
Mandag - torsdag: 08.00 - 16.30
Fredag: 08.00 - 15.30


Gå til kontakt siden

 

Skriv til oss!
Hvis du har spørsmål, kan du ta kontakt med oss ved hjelp av dette skjemaet, eller du kan sende en e-post til oss på
sif@fjedre.dk


Vi tar kontakt så raskt som mulig!

 

Opplysninger om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler.

Ved videre bruk av nettsiden, gir du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

Les mer her …

 
UPS standard
Norge

 
Når ordren sendes, vil du motta en e-post med et sporingsnummer. Forventet leveringstid er 2–3 virkedager. Leveringstiden kan variere i yttersoner.
. Firma Privat

1kg 127,38 NOK 146,43 NOK
2kg 132,14 NOK 151,19 NOK
3kg 136,90 NOK 155,95 NOK
4kg 141,67 NOK 160,71 NOK
10kg 167,86 NOK 186,90 NOK


Post Maxi Letter
Norge
Leveringstid: 2-14 virkedager . Ingen sporingsnummer. Det er ikke mulig å sende gassfjærer med brev på grunn av det danske postvesenet. Brev sendes kl. 20.00 alle hverdager.
. Firma Privat

0,5kg 54,76 NOK 54,76 NOK
1,0kg 54,76 NOK 54,76 NOK


Toll og MVA

Afsendes fra vores lager i Danmark. Varer som sendes ut av EU, selges eksklusive MVA, men kan bli pålagt importavgifter, toll og MVA som oppkreves når forsendelsen ankommer til ditt land. Rådfør deg eventuelt med lokale tollmyndigheter for å få opplysninger om omfanget av avgiftene.